Independer

Vergelijkingssite Independer biedt consumenten de mogelijkheid om een beoordeling te plaatsen over het advies en de begeleiding van een hypotheekadviseur. De bezoeker kan zijn of haar ervaringen kort beschrijven,een rapportcijfer geven of kiezen voor het invullen van de uitgebreide kwaliteitscheck.

Op grond van deze beoordelingen en rapportcijfers vergelijkt Independer per stad of regio alle hypotheekadviseurs. Bovendien wordt rekening gehouden met de prijs die een adviseur rekent voor het hypotheekadvies. Hiermee ontstaat per regio een betrouwbare vergelijking van adviseurs op basis van prijs en kwaliteit.

NHP bijna altijd in top 3 in Nederland!

NHP kan met haar unieke adviesmethode iedereen in Nederland voorzien van comfortabel en betrouwbaar hypotheekadvies. Als landelijk werkend hypotheekadviseur wordt NHP daarom in alle regio's betrokken in de vergelijking. De lat ligt daarmee hoog voor ons. We zijn er dan ook trots op dat we in een groot aantal regio's op nummer 1 staan en nagenoeg in alle regio's in de top 3 voorkomen.

Meer dan 250 klanten geven NHP gemiddeld een 8,9 voor haar advies en begeleiding. Klik hier voor het lezen van de beoordelingen.

Tarieven

Voor advies en bemiddeling van een hypotheek betaalt u € 1.790,- Bent u een starter? Dan ontvangt u een korting van € 400,-!
In plaats van € 1.790,- betaalt u maar € 1.390,-.


» Maak een afspraak
» Neem contact met mij op
» Lees meer over de adviesmethode

« Terug naar vorige pagina