Oversluitservice Lijfrente Woekerpolis

Een groot aantal van de in het verleden afgesloten lijfrenteverzekeringen is een Woekerpolis. Dus hoge kosten en tegenvallende beleggingsresultaten. De waarde van zo’n lijfrenteverzekering is vaak lager dan de ingelegde premies. Onderzoeken tonen aan dat een consument in bijna alle situaties beter af is met Banksparen (Lijfrenterekening). Een Lijfrenterekening is een transparante spaarrekening voor lijfrentekapitaal met – naar keuze- een vaste of een variabele rente.
Geen verborgen kosten en geen beleggingsrisico meer!

Verzekeraars en tussenpersonen

Je zou dus verwachten dat tussenpersonen en verzekeraars massaal hun klanten helpen om hun dure woekerpolis om te zetten naar het goedkope en veilige banksparen. Maar dat blijkt niet het geval. Verzekeraars ondernemen helemaal niets om hun klanten te wijzen op de voordelen van Banksparen. En tussenpersonen blijken soms tot wel € 1.000,- te rekenen om de dure woekerpolis van hun klant om te zetten naar Banksparen

Oversluitservice van NHP

NHP biedt nu een Oversluitservice aan waarbij wij u snel en vakkundig afhelpen van uw dure woekerpolis en uw lijfrentekapitaal laten overboeken naar een lijfrentespaarrekening. U heeft daarbij de keuze uit een variabele rente of een vaste rente met een looptijd naar keuze. Aan de hand van een helder en duidelijk stappenplan helpen wij u van uw Lijfrente woekerpolis af.

Hoe werkt het?

1. Alle aanbieders vergelijken

U beginft met een vergelijking van alle aanbieders op het terrein van Banksparen. U start hier de vergelijking op zoek naar de aanbieder met de hoogste rente. Het resultaat tonen wij direct online.

2. Offerte aanvragen

Nadat u alle banken heeft vergeleken vraagt u meteen een offerte bij ons aan. In deze offerte geven wij u de rente en een berekening van het eindkapitaal van uw lijfrente. Vanzelfsprekend ontvangt u ook meteen alle voorwaarden en brochures van de gekozen bank.
» Begin met vergelijken

3. Rekening online aanvragen

Nadat u de offerte en voorwaarden heeft bestudeerd, kunt u meteen online de voorbereidigen treffen om uw Lijfrente-rekening te openen. 

Wat kost het?

Wij bieden de Oversluitservice aan tegen een vast en laag tarief van € 199,-. 

» Vergelijk alle lijfrentespaarrekeningen
» Bekijk uitzending Tros Radar met voormalig NHP directeur Pieter Leijsen

« Terug naar vorige pagina