Over NHP

NHP (Nationale HypotheekPas) staat voor helder en transparant advies over financiële producten. Het moederbedrijf van NHP bestaat sinds 1990. NHP is onafhankelijk. Dat betekent dat geen enkele bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling een belang heeft of krijgt in NHP. Bekijk hier onze contactgegevens en andere belangrijke informatie over NHP.

De wapenfeiten

2006 Eerste hypotheek zonder afsluitprovisie

NHP  introduceert als eerste de  hypotheek zonder afsluitprovisie en wordt prompt genomineerd voor het hypotheekproduct van het jaar.

2008 De goedkoopste overlijdensrisicoverzekering

In de overtuiging dat consumenten teveel premie betalen voor hun overlijdensrisicoverzekering introduceert NHP de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering van Nederland. een eigen overlijdensrisicoverzekering zonder provisie die op dat moment tot wel 60% goedkoper is. Als relatief kleine speler dwingen we daarmee alle grote verzekeraars op de knieën die niet anders kunnen dan hun tarieven te verlagen.

2009 NHP vergelijkt als eerste bankspaarproducten

Na de woekerpolisaffaire heft de regering het monopolie van verzekeraars op en mogen ook banken producten aanbieden op het terrein van lijfrente, belastingvrij sparen en later de ontslagvergoeding. Veel adviseurs blijven aan de zijlijn staan vanwege de veel lagere beloningen, maar NHP stort zich op de advisering rondom Bankspaarproducten en groeit uit tot één van de grootste online vergelijkers.

2010 en 2011 Weer de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering

De overlijdensrisicoverzekering van NHP wordt  ook na 2009 weer twee jaar achter elkaar uitgeroepen tot goedkoopste overlijdensrisicoverzekering van Nederland.

2012 NHP helpt u van uw woekerpolis af

NHP introduceert in samenwerking de Oversluitservice. Een unieke dienstverlening waarmee we consumenten bevrijden van hun Lijfrente Woekerpolis. Onder andere Tros Radar staat tot twee keer toe positief stil bij deze dienstverlening.

2013 Introductie Hypotheekadvies op afstand

Na de intreding van het provisieverbod en zeer ingrijpende gewijzigde regelgeving rondom hypotheken, introduceert NHP Hypotheekadvies op Afstand. Efficiënt hypotheekadvies zonder concessies te doen aan kwaliteit tegen een scherpe prijs en met meer comfort voor u.

2014 Consument waardeert Hypotheekadvies op afstand

NHP breekt definitief door met haar nieuwe adviesmethode Hypotheekadvies op Afstand. Sinds 2013 hebben we met onze nieuwe adviesmethode al honderden consumenten naar tevredenheid tegen een scherpe prijs aan een (nieuwe) hypotheek geholpen.  Op de site van Independer hebben al meer dan 200(!) klanten het advies van NHP beoordeeld met een gemiddeld cijfer van een 8,9. De hoge waardering van onze klanten heeft ervoor gezorgd dat NHP in 2014 winnaar is geworden van de Independer hypotheekprijs "Beste kantoor 2014" in de regio Hollands-Midden.

Bij NHP kunt u terecht voor voor objectief en eerlijk advies op het terrein van:

NHP Uw voordeel!

  • Géén afsluitprovisie
  • Echt onafhankelijk advies
  • Keuze uit alle belangrijke aanbieders
  • Deskundige gecertificeerde adviseurs
  • Advies wanneer u dat wilt
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar
  • Consumentenbeoordeling Independer 8,9
  • Transparante vergelijkingen
  • Zelfde product, elders nooit goedkoper
  • Als beste getest