Bij NHP krijgt u deskundig en goed financieel advies – zeggen wij van NHP. Dat is logisch. Gelukkig zijn we niet de enige die dat zeggen. Verschillende partijen meten de kwaliteit van financieel dienstverleners via beoordelingen van consumenten. Aan die ervaringen kunt u veel hebben bij uw keuze van een adviseur.

Independer

Vergelijkingssite Independer verzamelt bij consumenten beoordelingen over hypotheekadviseurs. Deze beoordelingen worden voor u op een rij gezet, zodat u een betrouwbare vergelijking krijgt van adviseurs op basis van prijs en kwaliteit.

NHP beste Thuisadviseur 2016

Door ons unieke Advies op afstand werken wij niet in één stad of regio. NHP is een landelijke adviesorganisatie. Wij zijn u prima van dienst, waar in Nederland u ook woont. Van de adviseurs die u van dienst zijn via telefoon, webcam of e-mail wordt NHP steevast als beste beoordeeld. Meer over deze beoordeling kunt u vinden op onze pagina over Independer.nl.

Independer.nl

Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is opgericht om u op een 100% onafhankelijke manier te helpen met het kiezen van de juiste financieel dienstverlener. De website wil een zo volledig mogelijk overzicht geven van alle adviseurs in Nederland. Naast kantoorinformatie en tarieven verzamelt Advieskeuze.nl ook eerlijke klantbeoordelingen over de adviseurs - met ondersteuning van de Consumentenbond. De beoordelingen die NHP krijgt op Advieskeuze.nl maken duidelijk dat u bij ons bijzonder goed zit. Lees hier meer over op onze pagina over Advieskeuze.nl.

Score