U heeft een hypotheek nodig en wilt snel duidelijkheid. Dan bent u bij NHP aan het juiste adres. Door ons Advies op afstand kunnen wij gemakkelijk haast maken met uw hypotheek. Met ons spoedtraject heeft u binnen een werkdag ons uitgebreide advies én hebben wij de hypotheekofferte voor u aangevraagd.

Heeft u met spoed een hypotheek nodig? Bel ons op 088 - 495 40 40

Haast met uw hypotheek

Dat u haast heeft met uw hypotheek kan komen door verschillende oorzaken. Bijvoorbeeld omdat u maar een korte periode hebt qua ontbindende voorwaarden, omdat u bijna op vakantie gaat of gewoon omdat u er slapeloze nachten van heeft. Deze en meer oorzaken bespreken we op de pagina Redenen voor een spoedhypotheek.

Hoe werkt een NHP Spoedhypotheek?

Met ons spoedtraject kunt u binnen een werkdag volledig, uitgebreid en professioneel hypotheekadvies krijgen. Daarbij leveren we niet in op de kwaliteit, we doorlopen alle stappen van een goed hypotheekadvies. Binnen die werkdag voeren we met u een inventarisatiegesprek en werken het advies uit in een uitgebreid rapport. Ook bespreken we dit rapport uitvoerig met u en vragen we de hypotheek van uw keuze voor u aan. Afhankelijk van de snelheid van afhandeling bij de bank (bij de keuze van bank houden we daar rekening mee!) kan uw hypotheek binnen enkele dagen rond zijn.

Stappen binnen 24 uur

Wat betekent een spoedhypotheek nu concreet? Wat kunt u verwachten van de spoedprocedure? Op onze pagina over onze Werkwijze bij de NHP Spoedhypotheek vindt u de exacte stappen die we bij een spoedhypotheek binnen 24 uur zetten.

Belangrijk om te weten over de Spoedhypotheek

Als u overweegt aan de slag te gaan met de spoedhypotheek is het belangrijk dat u zich de volgende zaken realiseert:

  • Uw actieve medewerking is van groot belang.
  • Het spoedtraject is beperkt beschikbaar.
  • De benodigde snelheid heeft invloed op de bank die wij u adviseren.
  • We rekenen een meerprijs voor het spoedtraject.

U vindt er alles over bij onze uitgebreide beschrijving van de NHP Spoedhypotheek.

NHP maakt haast voor u bij het afsluiten van uw hypotheek!