NHP is u graag van dienst met heldere vergelijkingen, deskundig advies en hulp bij het regelen van uw financiële zaken. We zijn graag volkomen helder over welke dienstverlening u mag verwachten en wat u daarvoor betaalt.

Alle vergelijkingen en informatie op onze website kunt u volledig gratis gebruiken, zoveel en zo vaak u wilt. Vervolgens geven wij u graag persoonlijk advies en kunnen uw hypotheek, bankspaarrekening of overlijdensrisicoverzekering professioneel voor u verzorgen.

Hypotheken

Met ons Advies op afstand verzorgen wij een uitgebreid persoonlijk advies en het afsluiten van uw hypotheek. In de brochure Hypotheekadvies volgens NHP leggen we uit hoe dat werkt.

Vergelijk hypotheken

Kosten Hypotheekadvies op afstand

Voor ons Hypotheekadvies op afstand betaalt u een laag en vast tarief. Dat tarief is niet afhankelijk van de hoogte van uw hypotheek. Wel worden uw kosten bepaald door uw positie op de woningmarkt.

Heeft u al een eigen woning? Dan betaalt u voor advies en bemiddeling voor uw nieuwe hypotheek € 2.490. Koopt u voor het eerst een eigen woning, dan krijgt u € 200 korting en verzorgen wij het advies en het afsluiten van uw hypotheek voor € 2.290,-. Deze kosten vindt u vanzelfsprekend ook terug op de pagina Kosten Hypotheekadvies op afstand en in ons Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag.

Benieuwd hoe deze kosten liggen ten opzichte van de rest van de hypotheekadviseurs in Nederland? Neem een kijkje op de pagina NHP en anderen.

Banksparen voor lijfrente of Gouden Handdruk

Banksparen is in veel gevallen een prima alternatief voor kapitaal in een verzekering. Met onze vergelijkingen krijgt u eenvoudig in beeld welke bankspaarrekening voor u de beste keuze is.

Onze dienstverlening en de kosten daarvan staan op een rij in ons Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen. Ook leest u er meer over op de pagina's Lijfrente bankspaarrekening openen en Gouden handdruk bankspaarrekening openen.

Vergelijk banksparen voor pensioenaanvulling

Kosten openen bankspaarrekening

Deze rekening verzorgen wij natuurlijk graag voor u, tegen het lage tarief van €199. Voor dat bedrag krijgt u onze ondersteuning bij het openen van de bankspaarrekening. We helpen dus wel, geven alleen geen advies. De kosten betaalt u alléén als u de rekening echt opent - de offerte die eraan voorafgaat is gratis en vrijblijvend.

Persoonlijk advies

U kunt ook kiezen voor een persoonlijk telefonisch advies bij het openen van uw Lijfrente Rekening of Gouden Handdruk Rekening. Voor dat advies betaalt u € 99. Opent u vervolgens een rekening, dan betaalt u dus een totaalbedrag van € 298.

Vergelijk banksparen voor Gouden handdruk

Overlijdensrisicoverzekering

U kunt de overlijdensrisicoverzekering die voor u het beste is gemakkelijk vinden met onze vergelijkingen. In ons Dienstverleningsdocument Risico's afdekken vindt u meer informatie over onze dienstverlening als het gaat om verzekeringen.

Vergelijk overlijdensrisicoverzekeringen

Kosten afsluiten overlijdensrisicoverzekering

Voor het afsluiten van die overlijdensrisicoverzekering betaalt u ons slechts € 159 aan kosten. Sluit u tegelijk twee polissen af? Dan berekenen wij u voor de tweede verzekering € 100. Over deze kosten leest u meer op de pagina Overlijdensrisicoverzekering afsluiten.