Serieus financieel advies kost geld. U wordt immers geadviseerd door een specialist op hypotheekgebied. Zodat u de hypotheek afsluit die het beste bij u past. Het inzetten van zo'n specialist en de volledige afhandeling van een hypotheekaanvraag is nu eenmaal niet gratis. Bij ons Hypotheekadvies op afstand doen we dat allemaal wel zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk.

NHP Hypotheekadvies aanvragen

Lage kosten, prima kwaliteit

We hebben geen hypotheekwinkels op dure locaties in stadscentra. We besparen de kosten van leaseauto's en veel reistijd door u vanuit ons praktische kantoor te adviseren. Daardoor kunnen wij u een professioneel hypotheekadvies geven tegen een lage prijs. Onze lage prijs doet dan ook niets af aan de kwaliteit - dat blijkt wel uit de prima beoordelingen van ons advies.

Vaste prijs

U betaalt voor ons hypotheekadvies een vast en scherp tarief. Het maakt niet uit hoe hoog de hypotheek is, de prijs is hetzelfde.

Verschillende tarieven

We hebben wel drie verschillende tarieven omdat de ene situatie minder bewerkelijk is dan de andere. Als u voor het eerst een huis koopt is het hypotheekadvies meestal minder ingewikkeld. U betaalt dan € 2.290,-. Heeft u al een huis en verhuist u naar een andere koopwoning of sluit u uw hypotheek over naar een ander geldverstrekker? Dan is het tarief € 2.490,-. U betaalt over deze kosten geen BTW.

Onze tarieven zijn bijzonder scherp te noemen. Kijk maar eens op onze pagina NHP en anderen hoe onze kosten zich verhouden tot die van andere hypotheekadviseurs!

Speciaal spoedtraject: meerprijs

Bij NHP weten we dat er situaties zijn waarin u bijzonder veel haast heeft met het regelen van uw hypotheek. Daarom hebben we een speciaal spoedtraject ingericht, waarmee we u binnen een werkdag voorzien van een uitgebreid advies en de hypotheekofferte voor u aanvragen. Binnen één werkdag! Daarvoor laten we andere werkzaamheden uit onze handen vallen. Als u gebruik wilt maken van onze SpoedDesk betaalt u dan ook € 495 extra aan kosten.

Heeft u vragen over de kosten van ons hypotheekadvies? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze hypotheekadviseurs - we helpen u graag!