U bent op zoek naar een (andere) hypotheek. Bij het kiezen en afsluiten van de juiste hypotheek kunt u wel wat hulp gebruiken. Die hulp biedt NHP u graag. Dat doen we met berekeningen, vergelijkingen, véél informatie en veelgestelde vragen.

Wilt u een hypotheek afsluiten? In de resultaten van onze vergelijkingen kunt u op de knop Aanvragen klikken. Of u gaat direct naar de pagina Hypotheekadvies aanvragen. Dan vult u een formulier in en nemen wij vervolgens contact met u op voor ons Hypotheekadvies op afstand. Dit advies op afstand kan ook supersnel met onze spoedhypotheek. Voordat u dat doet wilt u misschien meer weten over hoe NHP tot de vergelijking van hypotheken komt? En hoe wij voor onze werkzaamheden betaald worden? We vertellen het u hieronder.

Hypotheekadvies aanvragen

Hoe vergelijken we hypotheken?

Gegevens

De hypotheekrentes en voorwaarden op onze website houden we zelf bij. Elke dag controleren we verschillende bronnen en voeren wijzigingen zo snel mogelijk door. Door deze werkwijze kunnen wij u van een heel groot aantal hypotheken de actuele hypotheekrente en voorwaarden laten zien. We verwijzen u graag naar onze disclaimer voor meer informatie over de gegevens op onze website.

Volgorde

De knop Aanvragen ziet u niet achter alle hypotheken staan. Er zijn enkele banken waarvan wij de hypotheek niet voor u kunnen verzorgen. Die zijn natuurlijk wél gewoon in onze vergelijking - die is immers onafhankelijk. In ons overzicht van Banken in de hypotheekvergelijkingen kunt u zien bij welke banken we uw hypotheek wel en niet kunnen afsluiten. In onze vergelijkingen komen banken waar dat wel kan bij een gelijke hypotheekrente boven de banken te staan waar dat niet kan. Verder worden ze op alfabet gerangschikt.

Vergelijk hypotheekrentes

Niet elke hypotheek

Misschien komt u in de markt weleens hypotheeknamen tegen die u niet terugvindt in onze vergelijkingen. Dat kan kloppen. Er zijn hypotheken die niet in onze vergelijkingen zijn opgenomen. Waarom? Dat kan verschillende redenen hebben:

  • Omdat de hypotheekrentes en voorwaarden niet openbaar gepubliceerd worden. Dan kunnen wij ze niet goed bijhouden. Wij willen complete, actuele en juiste informatie opnemen in onze vergelijkingen.
  • Omdat er hypotheken door verschillende partijen onder andere namen aangeboden worden (white label), die inhoudelijk gelijk zijn aan de hypotheek van een bepaalde bank. Wij nemen alleen die oorspronkelijke hypotheek mee in onze vergelijkingen.
  • Omdat er hypotheekbanken zijn die hun hypotheken alleen aanbieden via een zeer kleine groep tussenpersonen. Vaak zijn die hypotheken lang niet voor iedereen af te sluiten. Dan kunnen wij ervoor kiezen die niet in de vergelijkingen op te nemen.

Hoe verdient NHP geld bij hypotheken?

U kunt zich voorstellen dat we onze diensten niet gratis kunnen verlenen. Het maken en goed bijhouden van de hypotheekvergelijkingen is veel werk, net als de rest van de website. Natuurlijk hebben we inkomsten nodig om als NHP van te kunnen draaien. Deze inkomsten krijgen we niet van banken of andere financiële instellingen.

Onze werkzaamheden zijn in uw belang: u vindt door onze hulp de beste hypotheek. Logisch dus dat u ons ook betaalt. Dat doet u wanneer u een hypotheek bij ons afsluit. Gelukkig zijn onze kosten niet hoog. Dat komt door onze efficiënte manier van werken. U leest er alles over op de pagina Kosten Hypotheekadvies op afstand.

Contact over hypotheekadvies