NHP heeft de mogelijkheid om uw hypotheek heel snel in orde te maken als dat nodig is. In welke situaties is dat nodig? Wij zetten er hier een aantal voor u op een rij - al zijn er natuurlijk meer situaties denkbaar:

Wilt u een spoedhypotheek? Bel snel naar NHP! 088 - 495 40 40

Wat is uw reden om haast te maken?

Korte termijn voor ontbindende voorwaarden

U heeft uw ideale woning gevonden en wilt deze graag kopen. Alleen zijn er meer kapers op de kust. Het vergroten van uw kansen zit niet alleen in uw bod, maar ook in de snelheid.

Ontbindende voorwaarden

Als u een bod kunt uitbrengen met een zeer korte termijn voor ontbindende voorwaarden is dat aantrekkelijk voor de verkoper. Die heeft dan lekker snel de zekerheid dat de verkoop echt door gaat. Dat maakt de kans groter dat de verkoper met u in zee wil en u de woning kunt bemachtigen.

Bod zonder voorbehoud

Het kan ook zijn dat de woning zo gewild is dat u alleen een kans maakt met een bod zónder ontbindende voorwaarden. Dit heeft natuurlijk nooit de voorkeur - met zo'n bod neemt u een behoorlijk risico. Wel heeft u dan altijd nog de wettelijke bedenktijd om de koop zonder gevolgen terug te draaien. Een spoedhypotheek kan binnen de wettelijke bedenktijd geregeld zijn.

Lange wachttijd bij uw eigen bank

U wilt nu uw hypotheek afsluiten bij uw eigen bank, zoals ING Bank of ABN Amro. Maar u kunt pas over een paar weken terecht bij uw bank, zo lang kunt en wilt u niet wachten! Met een spoedhypotheek bent u meteen aan de beurt. Bovendien is de kans groot dat u via NHP alsnog en snel uw hypotheek bij uw eigen bank kunt afsluiten. Althans, als u dat wilt.

Stagnerend proces bij hypotheekadviseur

U bent al een tijdje bezig met uw hypotheek. Bij de hypotheekadviseur die u heeft ingeschakeld schiet het alleen niet op, en u wilt duidelijkheid. Met een spoedhypotheek krijgt u die duidelijkheid razendsnel.

Onverwachte afwijzing door geldverstrekker

De aanvraag voor uw hypotheek is al ingediend bij een bank maar nu heeft u een afwijzing ontvangen. Daardoor gaat de tijd enorm dringen. Deze afwijzing hoeft niet te betekenen dat u geen hypotheek kunt krijgen. Alleen deze geldverstrekker wilt u de hypotheek niet verstrekken, maar misschien een andere bank wel?

Stijgende hypotheekrente

U was al langer van plan uw hypotheek over te sluiten om gebruik te maken van de lage hypotheekrente. Het is er alleen nog niet van gekomen, en dan komen er opeens allerlei berichten over een forse stijging van de rente. Dan wilt u de nieuwe hypotheek zo snel mogelijk regelen om de renteverhogingen voor te zijn.

Bijna op vakantie

Dat zult u altijd zien... vlak voordat u op vakantie gaat komt uw droomhuis voorbij. U wilt vóór uw vertrek zekerheid over de financiering. Door een spoedhypotheek kunt u met een gerust hart gaan genieten van uw vakantie.

Slapeloze nachten

Misschien heeft u qua timing op zich geen haast. Alleen heeft u wel slapeloze nachten totdat u zeker weet dat uw hypotheek in orde is. Ook dat kan een goede reden zijn om te kiezen voor een spoedhypotheek.

Spoedhypotheek geeft zekerheid

Welke reden u ook heeft om haast te maken met uw hypotheek, één ding staat vast. Waar het om gaat is dat u zo snel mogelijk zekerheid krijgt over uw hypotheek. Deze zekerheid krijgt u supersnel met een spoedhypotheek.

Hoe gaat een NHP Spoedhypotheek in z'n werk?