Als dat voor u nodig is kan een hypotheek supersnel in orde zijn. In welke situaties is dat nodig? Wij zetten er hier een aantal voor u op een rij - al zijn er natuurlijk meer situaties denkbaar:

  • Korte termijn voor ontbindende voorwaarden
  • Lange wachttijd bij uw eigen bank
  • Stagnerend proces bij een hypotheekadviseur
  • Onverwachte afwijzing door een geldverstrekker
  • Bijna op vakantie
  • Slapeloze nachten over de vraag of het gaat lukken

Wilt u een spoedhypotheek? Bel snel naar NHP! 088 - 495 40 40

Wat is uw reden om haast te maken?

Korte termijn voor ontbindende voorwaarden

U heeft uw ideale woning gevonden en wilt deze graag kopen. Alleen zijn er meer kapers op de kust. Het vergroten van uw kansen zit niet alleen in uw bod, maar ook in de snelheid.

Ontbindende voorwaarden

Als u een bod kunt uitbrengen met een zeer korte termijn voor ontbindende voorwaarden is dat aantrekkelijk voor de verkoper. Die heeft dan lekker snel de zekerheid dat de verkoop echt door gaat. Dat maakt de kans groter dat de verkoper met u in zee wil en u de woning kunt bemachtigen.

Wettelijke bedenktijd

Het kan ook zijn dat de woning zo gewild is dat u alleen een kans maakt met een bod zónder ontbindende voorwaarden. Dan heeft u altijd nog de wettelijke bedenktijd om de koop zonder gevolgen terug te draaien. Een spoedhypotheek kan binnen de wettelijke bedenktijd geregeld zijn.

Lange wachttijd bij uw eigen bank

U wilde uw hypotheek afsluiten bij uw eigen bank, zoals ING Bank of ABN Amro. Bij het maken van een afspraak bleek de wachttijd een paar weken....zo lang kunt en wilt u niet wachten! Met een spoedhypotheek bent u meteen aan de beurt. Bovendien is de kans groot dat uw hypotheek via die weg alsnog bij ING Bank of ABN Amro afgesloten kan worden.

Stagnerend proces bij hypotheekadviseur

U bent al een tijdje bezig met uw hypotheek. Bij de hypotheekadviseur die u heeft ingeschakeld schiet het alleen niet op, en u wilt duidelijkheid. Met een spoedhypotheek krijgt u die duidelijkheid razendsnel.

Onverwachte afwijzing door geldverstrekker

De aanvraag voor uw hypotheek is al ingediend bij een bank maar nu heeft u een afwijzing ontvangen. Daardoor gaat de tijd enorm dringen. Deze afwijzing hoeft niet te betekenen dat u geen hypotheek kunt krijgen - het zegt alleen dat deze bank u de hypotheek niet wil verstrekken. Misschien een ander wel?

Bijna op vakantie

Dat zult u altijd zien... vlak voordat u op vakantie gaat komt uw droomhuis voorbij. U wilt vóór uw vertrek zekerheid over de financiering. Door een spoedhypotheek kunt u met een gerust hart gaan genieten van uw vakantie.

Slapeloze nachten

Misschien heeft u qua timing op zich geen haast. Alleen heeft u wel slapeloze nachten totdat u zeker weet dat uw hypotheek in orde is. Ook dat kan een goede reden zijn om te kiezen voor een spoedhypotheek.

Spoedhypotheek geeft zekerheid

Welke reden u ook heeft om haast te maken met uw hypotheek, één ding staat vast. Waar het om gaat is dat u zo snel mogelijk zekerheid krijgt over uw hypotheek. Deze zekerheid krijgt u supersnel met een spoedhypotheek.

Hoe gaat een NHP Spoedhypotheek in z'n werk?