Bij NHP kunnen we supersnel uw hypotheek in orde maken. Dat doen we met een speciaal spoedtraject: de NHP Spoedhypotheek. Wat betekent een spoedhypotheek concreet? Wat kunt u verwachten van de spoedprocedure? We maken het op deze pagina allemaal duidelijk.

Wilt u een spoedhypotheek? Bel snel naar NHP! 088 - 495 40 40

Inhoud spoedtraject

Met ons spoedtraject kunt u binnen een werkdag volledig, uitgebreid en professioneel hypotheekadvies krijgen. Daarbij leveren we niet in op de kwaliteit, we doorlopen alle stappen van een goed hypotheekadvies. Binnen die werkdag voeren we met u een inventarisatiegesprek en werken het advies uit in een uitgebreid rapport. Ook bespreken we dit rapport uitvoerig met u en vragen we de hypotheek van uw keuze voor u aan.

Stappen binnen 24 uur

Dit zijn de stappen die we bij een spoedhypotheek binnen 24 uur zetten:

 • U neemt contact op met NHP voor de spoedhypotheek: bel 088 - 495 40 40.
 • NHP checkt voor u of er voor die dag (of de volgende werkdag) nog ruimte is voor een spoedhypotheek.
 • Indien dit het geval is, maken wij met u een afspraak voor een uitgebreid telefoongesprek.
 • U ontvangt meteen een e-mail met hierin een overzicht van documenten die wij nodig hebben.
 • U mailt deze documenten zo snel mogelijk naar ons.
 • Eén van onze hypotheekexperts neemt op het afgesproken tijdstip contact met u op voor de uitgebreide inventarisatie.
 • Na dit gesprek gaat de expert aan de slag met het opstellen van het advies en maakt meteen met u een afspraak voor het volgende gesprek om het advies met elkaar te bespreken.
 • Wij mailen u het complete hypotheekadvies.
 • Op het afgesproken tijdstip neemt de hypotheekexpert weer contact met u op om het advies met u te bespreken.
 • Mogelijk worden er na dit gesprek nog relevante wijzigingen aangebracht in het advies.
 • Indien u het eens bent met het uitgebrachte advies, vragen wij nog dezelfde dag het zogenaamde renteaanbod voor u aan bij de geselecteerde hypotheekverstrekker.
 • De expert bespreekt met u de doorlooptijden bij de geselecteerde hypotheekverstrekker. Bij sommige hypotheekverstrekkers kan NHP binnen 2 tot 4 werkdagen de hypotheek helemaal rond krijgen.

Aandachtspunten NHP Spoedhypotheek

Uw voorbereiding

Om u snel duidelijkheid te kunnen geven over uw hypotheek hebben onze spoedexperts uw medewerking nodig. Als zij alle benodigde stukken voor uw hypotheek tot hun beschikking hebben, kunnen zij binnen no-time inschatten of uw hypotheek snel te regelen is.

Heeft u haast met uw hypotheek? NHP Spoedhypotheek: 088 - 495 40 40

Beperkt beschikbaar

U zult begrijpen dat er een limiet is aan het aantal spoedhypotheken dat we bij NHP op een dag kunnen aanbieden. We vinden het belangrijk om iedere aanvraag met dezelfde aandacht en kwaliteit te behandelen, dus is er beperkt ruimte voor spoedtrajecten. Maar: als er vandaag geen plek is kan dat wellicht wel morgen of overmorgen. Dan duurt het traject één of twee dagen langer, dat is nog steeds heel snel.

Invloed op bankkeuze

Een spoedhypotheek is niet bij elke bank gemakkelijk te realiseren. Onze hypotheekexperts weten precies wat ze van welke bank kunnen verwachten in het acceptatietraject. Dat heeft invloed op het hypotheekadvies dat u krijgt: een bank kan een hele lage hypotheekrente aanbieden maar bekend staan om een trage acceptatie. Dan zal NHP deze bank niet aan u adviseren als u haast heeft met uw hypotheek.

Meerprijs voor spoed

Bij een Spoedhypotheek krijgt u een echte voorkeursbehandeling. We laten andere werkzaamheden liggen om u zo snel mogelijk te helpen. Daarom betaalt u voor het spoedtraject iets meer dan voor ons normale adviestraject. U vindt er alles over op de pagina over de kosten van Hypotheekadvies op afstand. Overigens zijn de kosten van een hypotheektraject bij NHP zelfs mét de spoedtoeslag nog steeds lager dan bij de meeste andere hypotheekkantoren.