Heeft u geen zin of geen tijd voor afspraken met een hypotheekadviseur op kantoor of bij u thuis? Dan is telefonisch hypotheekadvies echt iets voor u. Op deze pagina leggen we uit hoe dat werkt. Ons telefonische kennismakingsgesprek is gratis!

Wat is telefonisch hypotheekadvies?

Telefonisch hypotheekadvies is volwaardig hypotheekadvies en bevat alle elementen die u van een professioneel hypotheekadvies mag verwachten. Omdat het adviesproces volledig per telefoon en e-mail verloopt, hoeft u niet naar een kantoor te komen of een adviseur thuis te ontvangen. Wij begeleiden u tot aan het tekenen bij de notaris. Het advies ontvangt u natuurlijk in een mooi rapport per e-mail, net als de hypotheekofferte. Het aanleveren van documenten voor uw hypotheekdossier gaat ook via e-mail.

Waarom kiezen voor telefonisch hypotheekadvies?

Misschien vraagt u zich af waarom u zou kiezen voor telefonisch hypotheekadvies. We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

  • Telefonisch hypotheekadvies is goedkoper dan traditioneel hypotheekadvies op een kantoor of bij u thuis
  • U kunt voor telefonisch hypotheekadvies ook 's avonds en in het weekend afspreken
  • U krijgt 100% onafhankelijk hypotheekadvies met een brede keuze
  • U hoeft er uiteraard de deur niet voor uit!

Is telefonisch hypotheekadvies gratis?

We beginnen het adviestraject met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunt u zonder kosten ontdekken of deze adviesvorm bij u past. Bent u daarna overtuigd van de voordelen en wilt u uw hypotheek afsluiten via telefonisch hypotheekadvies, dan gaan we voor u aan de slag met het werkelijke advies.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Hoe werkt telefonisch hypotheekadvies?

Bij NHP gebruiken we voor telefonisch hypotheekadvies de naam Hypotheekadvies op afstand. Na het gratis kennismakingsgesprek starten we met een uitvoerig telefoongesprek met één van onze hypotheekadviseurs. Met alle informatie die we van u krijgen stellen we een uitgebreid schriftelijk adviesrapport. Hierbij houden we rekening met regelingen die voor uw situatie kunnen gelden, zoals mogelijkheden voor een starterslening bij de gemeente.

Het adviesrapport nemen we vervolgens telefonisch met u door. Zo zorgen we ervoor dat al uw vragen beantwoord zijn en dat u de hypotheek die u afsluit werkelijk optimaal bij u past. Een hypotheek afsluiten betekent vervolgens: het aanvragen van een hypotheekofferte. Natuurlijk verzorgen wij dat voor u, net als de bijbehorende afhandeling van alle documenten. We begeleiden u volledig tot het moment dat u naar de notaris gaat om uw handtekening te zetten onder de hypotheekakte. Op de pagina Stappenplan Hypotheekadvies leest u nog veel meer over hoe ons telefonisch hypotheekadvies in z'n werk gaat.

Heeft u vragen?

Wat zijn de kosten van volledige begeleiding?

Telefonisch hypotheekadvies is dus meer dan alleen het advies: het is volledige begeleiding bij het afsluiten van uw hypotheek. Voor dit volledige traject brengen we een vaste prijs in rekening die verschilt per situatie. Starters betalen een extra voordelig tarief! U weet dus van tevoren waar u aan toe bent. Kijk op de pagina over Kosten Hypotheekadvies op afstand wat de prijs van telefonisch hypotheekadvies voor uw situatie is.