Artikel van 30-03-2017 door Anneke Ranzato

Het vinden van een geschikt huis is in de huidige woningmarkt nog niet zo makkelijk. In diverse gebieden in Nederland zijn huizen al heel snel verkocht. Bovendien kost huizen bezichtigen veel tijd: vaak kan het alleen overdag op werkdagen, dat lukt niet altijd met uw werk. De Open Huizen Dag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is dan een uitkomst.

Zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen

Op de Open Huizen Dag kun je gewoon binnenlopen bij de deelnemende woningen. Zo kun je - op zaterdag! - meerdere woningen achter elkaar bekijken om een goed beeld te krijgen van wat er zoal te koop is binnen jouw wensen. Door heel Nederland doen er ruim 22.000 huizen mee, dus vast ook wel een aantal die voldoen aan jouw criteria. Aankomende zaterdag, op 1 april 2017, is er zo'n Open Huizen Dag.

Snel handelen tijdens Open Huizen Dag

Zie je nou tijdens die Open Huizen Dag van NVM een huis waarvan je denkt: Ja, daar wil ik wel serieus over nadenken!... dan is het verstandig om snel te handelen. De huizenmarkt is natuurlijk niet overal even oververhit, maar de algemene lijn is dat verkoop van interessante woningen heel snel kan gaan. Ben jij niet snel genoeg, dan kun je achter het net vissen en teleurgesteld worden.

Hypotheekmogelijkheden in beeld

Het beste is als je tijdens zo'n bezichtiging - open huis of niet - al weet wat je kunt betalen als je het zou willen kopen. Dat kijkt heel rustig en zorgt ervoor dat je vervolgens snel kunt handelen. Heb je al eens door een expert naar jouw hypotheekmogelijkheden laten kijken? Bij NHP krijg je een gratis en vrijblijvende intake om een beeld te krijgen. Wij werken volledig op afstand, waardoor we u zonder gedoe ook 's avonds en in het weekend kunnen helpen.

Zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur

Neem voor zo'n vrijblijvende intake het liefst vóór de Open Huizen Dag al contact met ons op, we helpen je snel aan duidelijkheid. Heb je vragen op zaterdag? Ook dan zijn we gewoon bereikbaar - van 10.00 tot 16.00 uur kun je onze hypotheekexperts bellen voor hun professionele mening.

Naar overzicht Blog & Nieuws