U bent tot de conclusie gekomen dat u een lijfrente wilt afsluiten. Voor het opbouwen van een lijfrentekapitaal, of voor het aankopen van lijfrente uitkeringen. Ook heeft u besloten dat u liever een lijfrente via banksparen wilt dan in een verzekering. Dan bent u bij NHP aan het juiste adres.

Vergelijking van bankspaarrekeningen

Wij vergelijken bankspaarrekeningen op een eerlijke en overzichtelijke manier. Zo kunt u gemakkelijk zelf de beste lijfrentespaarrekening vinden. U weet direct bij welke bank u moet zijn voor banksparen. Of het nu gaat om pensioensparen, om het uitstellen van een lijfrente of om lijfrente uitkeringen. Voor veel van die banken kunnen wij de bankspaarrekening voor u openen. Daarbij krijgt u altijd eerst een gratis en vrijblijvende offerte.

Eerlijke kosten

U betaalt ons niet voor dure leaseauto's en luxe kantoorpanden. De NHP-adviseur komt niet bij u thuis. Wij adviseren u telefonisch: dat gaat efficiënt en daardoor tegen lage kosten. Omdat we geen provisie krijgen van de bank maakt het voor ons niet uit welke bankspaarrekening u kiest. U betaalt onze kosten, en die zijn door onze efficiënte werkwijze heel laag. We vertellen er alles over op de pagina Bankspaarrekening openen via NHP.

Overstappen naar banksparen

Misschien heeft u al één of meer lijfrenteverzekeringen lopen, en ziet u nu toch meer in banksparen voor uw lijfrente? U kunt uw opgebouwde kapitaal overzetten naar een lijfrentespaarrekening. Vanzelfsprekend helpen wij u graag met onze Oversluitservice.