Op deze website vindt u veel informatie over en handige vergelijkingen van bankspaarrekeningen. Natuurlijk kunnen wij het openen van een bankspaarrekening ook voor u verzorgen. Dat gaat op de volgende manier:

1

U maakt een online vergelijking van rekeningen

2

U kiest de rekening die u wilt openen

3

U vraagt een offerte aan

4

U ontvangt de offerte, wij bellen om die met u door te nemen

5

U vult het formulier in om de rekening te openen

Zodra u vanuit de vergelijking van bankspaarrekeningen een keuze maakt, krijgt u van ons dus éérst een gratis en vrijblijvende offerte. Pas na het bestuderen van die offerte besluit u of u de rekening wilt openen.

Naar banksparen vergelijken

Kosten openen bankspaarrekening

Vroeger werd in de financiële dienstverlening vooral met provisie gewerkt. De adviseur kreeg een beloning van de bank of verzekeraar waar hij zijn klanten naartoe 'bracht'. Die beloningen verschilden per bank en verzekeraar, met als gevolg dat de adviseur belang had bij het adviseren van bepaalde financiële instellingen. En dat hoefde niet altijd in uw belang te zijn. Die beloning (provisie) werd via de premies, rentes of kosten uiteindelijk wel aan u doorberekend - advies was niet gratis.

Provisies verboden

Voor veel financiële zaken is werken met provisies inmiddels verboden. En terecht: het enige belang voor de adviseur moet úw belang zijn. Natuurlijk werken adviseurs niet voor niets, dus er moeten wel kosten in rekening gebracht worden. Die betaalt u nu zelf: wel zo helder.

Lage kosten bij NHP

Bij NHP zijn die kosten bijzonder laag. Voor het afsluiten van een bankspaarrekening betaalt u ons een vast bedrag van € 199. U krijgt dan eerst een offerte en wij begeleiden u telefonisch.

Wilt u een volledig telefonisch advies over banksparen voor uw lijfrente? Dan weet u zeker dat een specialist goed met u meekijkt bij het nemen van beslissingen. U betaalt daarvoor slechts € 99 extra, dus in totaal € 298.