U wilt een lijfrente afsluiten om uw pensioen aan te vullen. Via banksparen gaat u een lijfrentekapitaal opbouwen, of misschien bent u juist toe aan het aankopen van lijfrente uitkeringen. De diensten van NHP maken het u gemakkelijk om dit online te regelen.

Bankspaarrekeningen vergelijken

Om te beslissen welke bankspaarrekening u het beste kunt kiezen wilt u de mogelijkheden goed met elkaar vergelijken. NHP helpt u met heldere vergelijkingen van lijfrentespaarrekeningen. Er zijn drie verschillende vergelijkingen:

Vanuit de vergelijkingen kunt u veel van de getoonde bankspaarrekeningen direct online openen.

Onafhankelijke vergelijking

De dienstverlening van NHP bij het openen van uw bankspaarrekening betaalt u zelf. Wij ontvangen geen provisie van de bank. Dat is wel zo helder: zo kunt u ervan op aan dat wij compleet de rekeningen echt onafhankelijk vergelijken. Voor ons maakt het immers geen verschil welke bankspaarrekening u kiest.

Lage kosten

De kosten die u aan ons betaalt zijn bijzonder laag. Wij hebben geen dure leaseauto's en luxe kantoorpanden. Wij komen niet bij u thuis voor advies aan de keukentafel. NHP helpt u telefonisch: heel efficiƫnt en daardoor voordelig. Op de pagina Bankspaarrekening openen via NHP leest u er alles over.

Lijfrenteverzekering oversluiten naar banksparen

Heeft u in het verleden een lijfrenteverzekering afgesloten? Dan is het goed om een overstap naar banksparen te overwegen. Dat kan: het opgebouwde kapitaal mag u overzetten naar een lijfrentespaarrekening. NHP heeft een speciale Oversluitservice om u daarbij te helpen.