U heeft een overlijdensrisicoverzekering nodig. Natuurlijk wilt u de beste polis afsluiten voor de beste prijs. Daarvoor zit u goed bij NHP. Wij bieden u een eerlijke vergelijking van meer dan 20 verzekeraars. De polissen bij deze verzekeraars kunnen wij ook voor u verzorgen, tegen een absoluut scherp tarief.

Afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering

Het afsluiten van uw overlijdensrisicoverzekering via NHP kan helemaal online. U maakt een vergelijking, kiest uw verzekering en vraagt hiervoor een offerte aan. Die offerte heeft u binnen enkele seconden op uw scherm. Nadat u alle gevraagde gegevens heeft ingevuld vragen wij de overlijdensrisicoverzekering voor u aan bij de verzekeraar.

Vragen?

Heeft u vragen voordat u de aanvraag helemaal invult? U hoeft niet te aarzelen om onze adviseurs te bellen of mailen. We helpen u graag en de kosten worden er niet hoger door. Of u nu advies en hulp vraagt of niet: u betaalt het vaste bedrag van € 189 aan kosten voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering.

Voortgang

Wij houden de voortgang van uw aanvraag goed voor u in de gaten. Als er bijzonderheden zijn hoort u dat direct van ons. Heeft u vragen tijdens de aanvraag, dan kunt u daar natuurlijk bij ons mee terecht.

Direct naar vergelijken overlijdensrisicoverzekeringen

Kosten

Voor het verzorgen van uw overlijdensrisicoverzekering krijgen wij géén provisie van de verzekeraar. Vroeger was het gebruikelijk dat er wel op provisiebasis werd gewerkt. Dan leek het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering voor u misschien gratis – dat was het natuurlijk niet. De verzekeraar maakte kosten voor klantenwerving en begeleiding van de klant bij het afsluiten. In de vorm van provisie voor tussenpersonen of in de vorm van eigen mensen. Die kosten werden wel degelijk doorberekend in de premie. Alleen zag u dat niet, dus leek het gratis.

Transparanter

Inmiddels is de financiële wereld transparanter. De kosten voor het adviseren over en het afsluiten van overlijdensrisicoverzekeringen moeten nu betaald worden door de klant. Door u dus. NHP rekent bijzonder lage kosten voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Dat kunnen we doen, doordat we een efficiënt werkproces hebben en niet naar u toe komen rijden. U betaalt bij NHP voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering € 189. Sluit u twee polissen af? Dan rekenen we voor de tweede polis zelfs maar € 100.

U betaalt de kosten pas als de aanvraag voor uw overlijdensrisicoverzekering helemaal rond is en u de polis van de verzekeraar heeft ontvangen.

Betrouwbare partij

NHP voldoet aan alle wettelijke eisen om u te helpen bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Natuurlijk hebben we een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). We zijn ook aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), waar u zich kunt melden met uw klachten als we er samen niet uitkomen. Daarnaast zijn we aangesloten bij DSI en hebben we het Webshop Keurmerk voor online verkopen.