U vraagt zich af wat u kunt doen met uw in het verleden ontvangen Gouden handdruk? NHP helpt u graag.We helpen u met allerlei berekeningen, vergelijkingen, informatie en veelgestelde vragen.

Via de resultaten van de vergelijkingen kunt u heel gemakkelijk de door u gekozen oplossing aanvragen. Wij kunnen ons voorstellen dat u dan wel eerst wilt weten hoe de vergelijkingen tot stand komen. Of zich afvraagt hoe wij geld verdienen. Dat bespreken we op deze pagina.

Hoe vergelijken we bankspaarrekeningen?

Onze vergelijkingen van bankspaarrekeningen laten u zien welke op welke rekening u de hoogste rente krijgt. Daarmee ziet u in één oogopslag met welke rekening uw ontslagvergoeding het meeste oplevert. In de vergelijkingen is een groot aantal verkrijgbare bankspaarrekeningen opgenomen.

Direct naar vergelijken bankspaarrekeningen

Gegevens

De gegevens van deze rekeningen houden we zelf bij. Dagelijks controleren we onze bronnen, wijzigingen verwerken we zo snel mogelijk. Bekijk voor meer informatie over de gegevens op onze website onze disclaimer.

Banken

U vindt in onze vergelijkingen banken waar NHP uw bankspaarrekening kan verzorgen, maar ook banken waar we dat niet kunnen. Op de pagina met het overzicht van aanbieders van bankspaarrekeningen kunt u dit nagaan. Natuurlijk zijn bankspaarrekeningen die we niet voor u kunnen afsluiten wél opgenomen in onze onafhankelijke vergelijking. Bij gelijke rentes komen rekeningen waarmee we u verder kunnen helpen komen in de vergelijking boven de andere rekeningen te staan.

Niet alle bankspaarrekeningen

Toch vindt u niet alle bankspaarrekeningen van Nederland in onze vergelijking terug. Dat komt doordat soms dezelfde rekeningen aangeboden worden onder een andere naam (white label). In onze vergelijkingen staan alleen de 'oorspronkelijke' rekeningen.

Ook zijn er banken die de rentes en voorwaarden van hun bankspaarrekeningen niet openbaar publiceren. Dat maakt het onmogelijk om de gegevens goed bij te houden. NHP wil u voorzien van actuele en complete informatie. Daarom nemen we deze bankspaarrekeningen niet in onze vergelijkingen op.

Hoe verdienen we ons geld?

Voor de hulpmiddelen en diensten die wij leveren krijgen wij géén vergoeding van de banken. Wij werken in uw belang, dus betaalt u de kosten van onze dienstverlening. Door onze unieke manier van werken zijn die kosten gelukkig niet hoog. U leest er alles over op de pagina Gouden handdruk bankspaarrekening openen.