Op onze website vindt u veel informatie over de Gouden handdruk, en handige vergelijkingen van bankspaarrekeningen. Natuurlijk helpen wij u graag bij het openen van een bankspaarrekening. Dat werkt als volgt:

1

U maakt een online vergelijking van rekeningen

2

U kiest de rekening die u wilt openen

3

U vraagt een offerte aan

4

U ontvangt de offerte, wij bellen om die met u door te nemen

5

U vult het formulier in om de rekening te openen

Vanuit de vergelijking vraagt u een offerte aan voor de bankspaarrekening van uw keuze. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. Pas na het bestuderen van de offerte beslist u of u de rekening wilt openen.

Direct naar vergelijken

Kosten openen bankspaarrekening

De financiële dienstverlening draaide voorheen vooral op provisie. Een adviseur die klanten 'aanbracht' bij een bank of verzekeraar kreeg daarvoor een beloning van die financiële instelling. De beloning verschilde per bank en verzekeraar. Het gevolg daarvan kon zijn dat de adviseur niet altijd uw belang vooropstelde in zijn advies. Aan het ene product verdiende hij meer dan aan het andere. Dat kon ertoe leiden dat u producten geadviseerd kreeg die voor u niet de optimale keuze waren. Natuurlijk werd die beloning (provisie) via de premies, rentes of kosten uiteindelijk heus aan u doorberekend.

Provisieverbod

De beloning in de financiële dienstverlening is inmiddels sterk veranderd. Voor veel financiële zaken is werken met provisies nu verboden. Wel zo prettig: het enige belang voor de adviseur moet úw belang zijn. Ondertussen moeten de werkzaamheden van financieel adviseurs natuurlijk wel betaald worden. De kosten van de diensten worden nu direct bij u in rekening gebracht. Zo weet u wat de dienstverlening kost en betaalt u ze niet via een onduidelijke omweg.

De lage kosten van NHP

De kosten die u betaalt voor de dienstverlening van NHP zijn bijzonder laag. Voor het afsluiten van een bankspaarrekening rekenen wij een vast bedrag van € 199. Daarvoor krijgt u eerst een offerte en telefonische begeleiding. De kosten betaalt u alléén als u de rekening daadwerkelijk opent - de offerte is gratis en vrijblijvend.

U kunt ook kiezen voor een volledig telefonisch advies over banksparen voor uw Gouden handdruk. Een specialist kijkt dan goed met u mee bij het nemen van beslissingen. Dat persoonlijke advies kost u slechts € 99. Opent u vervolgens een bankspaarrekening, dan betaalt u in totaal dus € 298.