U bent op zoek naar goede en deskundige hulp bij het nemen van financiële beslissingen. Het is alleen best lastig om op basis van een website, een telefoongesprekje of een folder te beoordelen welk advieskantoor u goed van dienst kan zijn. Vragen aan vrienden of familie kan - daarmee bent u echter afhankelijk van de ervaring van één persoon. Gelukkig zijn er tegenwoordig websites die beoordelingen van financieel adviseurs verzamelen. Op deze pagina vertellen we u meer over één daarvan: Independer.

Wijze van beoordelen

Op Independer wordt aan consumenten gevraagd om twee soorten beoordelingen:

  • Kwaliteitscheck hypotheekadvies
  • Review hypotheekadvies

Kwaliteitscheck hypotheekadvies

De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst die de consument kan invullen. Daarmee wordt gecontroleerd of de hypotheekadviseur alle belangrijke zaken die in een adviesgesprek horen ook werkelijk heeft besproken. Vanuit de kwaliteitschecks krijgt het kantoor een cijfer dat de gemiddelde score laat zien.

Review

Met een review geeft de consument een beoordeling van de adviseur. Het kantoor krijgt een cijfer voor de dienstverlening met daarbij een persoonlijke toelichting. De reviews die een kantoor heeft gekregen zijn door iedereen te bekijken.

Soorten hypotheekadvies

Sinds de zomer van 2015 kunt u bij Independer de keuze maken uit drie soorten hypotheekadvies (meerdere keuzes mogelijk):

  • Bij u thuis
  • Bij een adviseur op kantoor in de buurt
  • Alleen per telefoon, webcam en/of e-mail

Daarnaast kunt u aangeven of u ook de adviseurs van banken en verzekeraars wilt meenemen in de vergelijking. Deze adviseurs kunnen alleen over hun eigen hypotheken en verzekeringen adviseren.

Score van NHP bij Independer

Inmiddels zijn er honderden reviews gegeven door klanten van NHP. U kunt ze bekijken op onze reviewpagina op Independer. Ook is er een behoorlijk aantal kwaliteitschecks ingevuld, met een prima uitkomst. Het eindcijfer is een gewogen gemiddelde van de kwaliteitschecks en de reviews. Het huidige cijfer van NHP bij Independer is:

Independer.nl

Independer: NHP is Beste thuisadviseur 2016

De mooie cijfers die onze klanten NHP geven in de reviews op Independer.nl laten zien dat ze zeer tevreden zijn. Niet voor niets heeft NHP bij de uitreiking van de Independer Hypotheekprijzen 2016 de award voor Beste thuisadviseur gekregen.

De beste in advies op afstand

Bij de keuze voor 'alleen per telefoon, webcam en/of e-mail' komt NHP steevast als best beoordeelde adviseur uit de bus. Gezien het grote aantal spelers in de markt van hypotheekadvies én het grote aantal reviews laat dit u zien dat u écht goed zit bij NHP!