U heeft een eigen huis met een hypotheek. Verhuisplannen heeft u niet. Toch wilt u iets aan uw hypotheek veranderen: oversluiten naar een andere bank of aanpassen bij dezelfde bank.

Wat doet NHP voor u bij oversluiten?

Het is best lastig om te bepalen wat er precies veranderd moet worden aan uw hypotheek. Is het verstandig om bij uw huidige bank te blijven of juist beter om te kiezen voor oversluiten naar een andere bank? Bij NHP wordt u bij uw beslissingen geholpen door een deskundige, ervaren adviseur. U heeft één contactpersoon die uw situatie goed kent. Wat hebben we verder te bieden?

Direct contact met een hypotheekadviseur

Hypotheekadvies op afstand: perfect bij oversluiten!

Het adviesconcept van NHP is bijzonder. Onze adviseur komt niet bij u langs, u hoeft ook niet naar het NHP-kantoor te komen. We hebben wel veel contact: volledig via de telefoon, chat en mail. We noemen dat Hypotheekadvies op afstand, en het is perfect voor oversluiten. We spreken met u af wanneer u dat wilt, óók 's avonds en in het weekend.

Na een uitvoerig telefoongesprek krijgt u een uitgebreid adviesrapport. Dit kunt u op uw gemak zelf bestuderen - daarna neemt u het rustig door met uw adviseur. Natuurlijk zijn we ruim bereikbaar voor al uw vragen. Dat deze adviesmethode aanslaat blijkt duidelijk uit de enorm goede beoordelingen die NHP krijgt bij Independer en Advieskeuze.nl!