U heeft in het verleden een ontslagvergoeding ontvangen. Deze heeft u gestald in een Gouden handdruk verzekering, op een bankspaarrekening of in een stamrecht-BV. Nu bent u eraan toe om uitkeringen te ontvangen vanuit die ontslagvergoeding. Of u wilt het verder laten groeien met banksparen. Voor een bankspaarrekening bent u bij NHP aan het juiste adres.

Vergelijking van banksparen

Wij vergelijken bankspaarrekeningen op een eerlijke en overzichtelijke manier. Het vinden van de beste bankspaarrekening voor uw Gouden handdruk is zo heel gemakkelijk. U weet direct bij welke bank u moet zijn.

Veel van die rekeningen kunnen wij voor u verzorgen. Vanuit de vergelijkingen kunt u aangeven dat u dat wilt. U krijgt dan éérst een gratis en vrijblijvende offerte. Overstappen naar banksparen is gemakkelijk en verstandig: u wordt geholpen door professionals.

Eerlijke kosten

Financiële dienstverlening is niet gratis. Dat heeft lang zo geleken, doordat de kosten verwerkt zaten in de producten die u afsloot. Daar is verandering in gekomen: de kosten worden nu helder aan u doorberekend. Die kosten zijn bij NHP laag door onze efficiënte werkwijze. U leest er alles over op de pagina Gouden handdruk bankspaarrekening openen via NHP.

Overstappen naar banksparen

Staat uw ontslagvergoeding nu in een Gouden handdruk verzekering? Of in een stamrecht-BV? Dan denkt u misschien dat overstappen naar banksparen niet meer kan. Maar niets is minder waar. U kunt het kapitaal overzetten naar een Gouden handdruk bankspaarrekening. Daar kan het verder groeien, of u laat de uitkeringen starten. Wij helpen u daarbij natuurlijk graag met onze Oversluitservice.