Als u een financieel adviseur inschakelt wilt u natuurlijk dat dit een goede adviseur is. Alleen: hoe kunt u dat weten? Een website, een telefoongesprek of een folder... daar kunt u de kwaliteit niet aan aflezen. Omdat veel mensen dit probleem hebben zijn er beoordelingssites. Op deze websites worden beoordelingen van financieel adviseurs verzameld. Een bekende is Independer. Ook op Advieskeuze.nl geven consumenten beoordelingen van advieskantoren.

Over Advieskeuze

Advieskeuze wil een zo volledig mogelijk overzicht geven van adviseurs in Nederland. Niet alleen hypotheekadviseurs en pensioenadviseurs maar ook notarissen, makelaars, uitvaartverzorgers en scheidingsadviseurs. Op de website zijn kantoorgegevens en tarieven te vinden van de adviseurs, maar vooral eerlijke klantbeoordelingen.

Wijze van beoordelen

Bij Advieskeuze.nl geeft de consument de adviseur een score op vijf onderdelen:

  • Leefde zich in persoonlijke situatie in
  • Kwam afspraken na
  • Gaf duidelijke uitleg
  • Kwam deskundig over
  • Zorgde ervoor dat er een persoonlijke klik was

Uit deze scores volgt een gemiddeld aantal sterren voor het advies. Naast de scores wordt er een persoonlijke toelichting ingevuld gevraagd.

Score van NHP bij Advieskeuze.nl

Op Advieskeuze.nl zijn inmiddels tientallen beoordelingen gegeven door klanten van NHP. U kunt ze bekijken op onze reviewpagina op Advieskeuze. Uit deze reviews is een eindcijfer afgeleid dat op dit moment staat op:

Score