U heeft al een eigen huis met een hypotheek. Nu heeft u verhuisplannen: u wilt een andere woning kopen en uw huidige stulpje verkopen. Misschien heeft u al verkocht, en moet u nog kopen? Of andersom?

Wat doet NHP voor u bij verhuizen?

Verhuizen van de ene naar de andere koopwoning kan heel wat voeten in de aarde hebben. Oók als het gaat om uw hypotheek. Uitgebreide informatie en een deskundig hypotheekadvies zijn daarbij zeker geen overbodige luxe. Wat heeft NHP u te bieden?

Direct contact met een hypotheekadviseur

Hypotheekadvies op afstand: ideaal bij verhuizen!

Wij hebben een speciaal adviesconcept. De NHP-adviseur komt niet bij u thuis. U hoeft ook niet naar ons kantoor te komen. Toch geven we bijzonder persoonlijk advies. Dat doen we alleen telefonisch, via chat en email: Hypotheekadvies op afstand. Het is ideaal bij verhuizen: we hebben contact wanneer het ú uitkomt. Ook 's avonds en in het weekend.

We starten het adviestraject met een uitvoerig telefoongesprek. Daarna krijgt u een uitgebreid adviesrapport. U bestudeert dit rapport op uw gemak, om het vervolgens door te spreken met uw adviseur. Met iedere vraag tijdens het traject kunt u natuurlijk bij ons terecht. Deze werkwijze is een groot succes - dat blijkt duidelijk uit de enorm goede beoordelingen die NHP krijgt bij Independer en Advieskeuze.nl!