Voor het eerst een eigen huis kopen, dat is een hele stap. U heeft geen ervaring met alles dat erbij komt kijken. NHP helpt u graag op weg. Met allerlei tools op deze website, en met ons hypotheekadvies voor starters.

Wat doet NHP voor starters op de woningmarkt?

NHP begrijpt uw positie als starter. Alles is nieuw, dat geeft een onzeker gevoel. Allerlei mensen geven goedbedoelde tips, de vraag is alleen in hoeverre u daarop moet vertrouwen. Bij NHP weet u zeker dat u advies krijgt van een deskundige, ervaren professional. U heeft één contactpersoon die uw situatie daardoor goed kent. Bovendien doen we een aantal dingen speciaal voor starters:

Direct contact met een hypotheekadviseur

Hypotheekadvies op afstand: perfect voor u!

NHP heeft een speciaal adviesconcept. We komen niet bij u langs, u hoeft ook niet naar ons toe te komen. Het contact verloopt geheel via de telefoon, chat en mail. We noemen dat Hypotheekadvies op afstand, en het is ideaal voor u. Adviesgesprekken vinden plaats wanneer u dat wilt, ook 's avonds en in het weekend. U krijgt een uitgebreid adviesrapport om zelf te bestuderen en vervolgens met uw adviseur door te nemen. We zijn ruim bereikbaar voor al uw vragen. Niet voor niets krijgen we enorm goede beoordelingen bij Independer en Advieskeuze.nl!