NHP helpt u graag bij het afsluiten van een (nieuwe) overlijdensrisicoverzekering. Dat doen we op deze website met berekeningen, vergelijkingen, informatie en Veelgestelde vragen.

Via de vergelijkingen kunt u heel gemakkelijk online uw overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Op deze pagina vertellen we u meer over de achtergrond van onze diensten. Hoe onze vergelijkingen tot stand komen, en waar wij ons geld mee verdienen.

Vergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen

Onze vergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen is volledig onafhankelijk. De positie van de polissen in de uitkomst van de vergelijking wordt zuiver bepaald door de premie van de verzekering. De polis met de laagste premie staat bovenaan, die met de hoogste premie onderaan. Dit staat volledig los van de vraag of NHP de verzekering ook voor u kan verzorgen.

Direct naar vergelijken overlijdensrisicoverzekeringen

Verdiensten bij overlijdensrisicoverzekeringen

Het maken en bijhouden van deze website en hulpmiddelen en onze hulp bij afsluiten zijn natuurlijk niet zonder kosten. Deze kosten verdienen wij terug op het moment dat u via onze website een overlijdensrisicoverzekering afsluit. Wij krijgen dan géén provisie van de verzekeraar.

NHP werkt in úw belang, dus betaalt u zelf de kosten. Door onze manier van werken kunnen we die kosten gelukkig heel laag houden. Hierover leest u meer op de pagina over het Afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering.