Financieel advies vragen is voor veel mensen een beetje spannend. Hoe weet u of u wel echt te maken heeft met een goede adviseur? Hoe weet u of het advies dat u krijgt wel klopt? Gelukkig zijn er allerlei instanties die de kwaliteit van adviesorganisaties in de gaten houden.

Registraties NHP

Vanzelfsprekend beschikt NHP over de benodigde AFM-vergunningen en is NHP aangesloten bij DSI en Kifid. Verder zijn al onze adviseurs SEH- of FFP-gecertificeerd. Als ze nog niet in het DSI-register staan op het moment dat ze bij NHP in dienst komen, wordt dat spoedig daarna geregeld.

Deskundig en zorgvuldig advies

U ziet: bij NHP vinden we het bijzonder belangrijk dat onze adviseurs goed opgeleid zijn en bijgeschoold worden. Ze zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Daardoor kunnen we met een gerust hart zeggen dat u bij NHP zeker bent van een deskundig en zorgvuldig advies. De vele positieve beoordelingen van onze klanten laten zien dat niet alleen wij zelf er zo over denken!

Zelf ervaren hoe deskundig en zorgvuldig wij u met ons Advies op afstand adviseren over uw hypotheek? Neem contact met ons op en we laten het u graag zien!