Heeft u ooit al een lijfrenteverzekering afgesloten? De kans is groot dat uw huidige lijfrentepolis valt onder de veelbesproken 'woekerpolissen': verzekeringen met hoge kosten en tegenvallende beleggingsresultaten. Een schril contrast met banksparen: geen verborgen kosten, geen beleggingsrisico.

Woekerpolis oversluiten

Niets meer aan te doen? Zeker wel! Overstappen naar banksparen is minder ingewikkeld dan u denkt. Het kapitaal in uw lijfrenteverzekering wordt dan overgeboekt van de verzekeraar naar uw nieuwe lijfrentespaarrekening. Wij helpen u hier graag om op deze manier van uw woekerpolis af te komen. Dan kunt u daarna op een veilige en transparante manier verder sparen voor uw lijfrente.

Hoe kunt u overstappen?

NHP helpt u graag om van uw dure woekerpolis af te komen. Uw lijfrentekapitaal kan simpelweg overgeboekt worden naar een bankspaarrekening. Hoe gaat dat in zijn werk?

De laatste stap, het overboeken, daar moet de verzekeraar waar uw lijfrentepolis loopt aan meewerken. Het is immers uw geld, u beslist wat ermee moet gebeuren. Het geld moet alleen niet eerst naar uw rekening overgemaakt worden, dat geeft fiscale problemen. Het moet dus direct van de verzekeringsmaatschappij naar uw nieuwe bankspaarrekening geboekt worden.

Kost dat geld?

Voor het verzorgen van uw bankspaarrekening krijgen wij géén vergoeding van de bank. Daarom brengen we u kosten voor onze werkzaamheden aan in rekening. Geen verborgen kosten, een duidelijk bedrag zonder addertjes onder het gras. De kosten zijn bijzonder laag: € 199 als u geen advies nodig heeft. Daarvoor bieden wij u wel telefonische ondersteuning bij het afsluiten van de bankspaarrekening. Wilt u advies van één van onze financieel adviseurs? Dan betaalt u € 298 – nog steeds bijzonder voordelig!