De dienstverlening van NHP is bijzonder goed. Dat zeggen we bij NHP natuurlijk zelf, dat is logisch. Gelukkig zeggen we het niet alléén zelf, zo blijkt wel uit de vele positieve beoordelingen die op reviewsites over NHP worden achtergelaten. Die reviews zijn niet gewoon goed, ze zijn bijzonder goed. Zó goed, dat NHP regelmatig in de prijzen valt bij landelijke hypotheekprijzen.

Beste thuisadviseur van Nederland (2016)

De wereld verandert: er zijn steeds meer mensen die voor hypotheekadvies niet meer de deur uit willen. NHP was een pionier met haar Advies op afstand - ons voorbeeld is inmiddels door anderen gevolgd. Voor Independer was dit de aanleiding om naast de regio's ook een categorie Thuisadvies in het leven te roepen voor de Independer Hypotheekprijzen.

Independer: Beste kantoor Nederland | Advies op afstand

In 2015 grepen we nét naast die titel, om die in 2016 overduidelijk te winnen. We mogen ons met trots Beste thuisadviseur van Nederland noemen. Dit zonder dat we bij de mensen thuis komen: NHP doet het heel efficiënt en dus voordelig met Advies op afstand.

Team viert Beste kantoor Nederland | Advies op afstand

Beste hypotheekadviseur regio Hollands Midden (2014)

Het jaar 2016 was niet de eerste keer dat NHP in de prijzen viel bij de Independer Hypotheekprijzen. In 2014 werd NHP uitgeroepen tot Beste kantoor voor de regio Hollands Midden.

Independer: Beste regiokantoor 2014

Deze prijzen zijn voor ons een bevestiging van wat we al wisten: het advies van NHP heeft een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding.