NHP geeft Hypotheekadvies op afstand. Dat betekent dat wij niet naar de klant toe gaan, de klant komt ook doorgaans niet naar ons. Wel hebben we heel persoonlijk en intensief contact via de telefoon, mail, chat en webcam. Zo zorgen wij voor een prima hypotheekadvies tegen een heel mooi tarief. Ben jij misschien zoekende naar een nieuwe uitdaging en wil je eens verandering? Wellicht kunnen wij je binnen onze organisatie opleiden tot hypotheekadviseur.

Hoe ga je bij NHP te werk?

Je behaald in de eerste maand je wettelijk vereiste diploma’s en daarna ga je intern een halfjaar meedraaien om meer te leren van de hypothekenbranche. Vervolgens ga je aan de slag als hypotheekadviseur op afstand en ga je je richten op je bovenwettelijke certificaten. Ook al wordt het werkelijke afsluiten van de hypotheek geregeld door onze ondersteuners, jij blijft wel (eventueel in een duo met een andere parttime adviseur) het primaire aanspreekpunt voor je klant. Je maakt er een sport van om snel en adequaat te reageren op vragen. Tijdens het gehele acceptatieproces van de hypotheek heb je intensief en frequent contact met je klant.

Wat verwachten wij van een Hypotheekexpert?

Overtuiging, drive, kennis en communicatie

Wij verwachten – dat spreekt voor zich – dat je heel goed weet waar je over praat. Dat laat je zien met ervaring in hypotheekadvies, met relevante diploma's en certificering.

Wij verwachten van jou overtuiging. De overtuiging dat de werkwijze van NHP en jouw advies heel goed zijn voor de klant. Dat ze tot een prima hypotheek leiden. En de drive om de klant op afstand het beste hypotheekadvies te geven.

Tot slot verwachten we – dat spreekt óók voor zich – uitstekende telefonische en schriftelijke communicatie. Plus de bereidheid om twee avonden per week (vanuit huis) aan de telefoon te zitten met klanten.

Wat mag je van NHP verwachten?

Van ons mag je verwachten dat we je alles bieden om jou goed je werk te laten doen:

Verder bieden we je

  • Ruime studiemogelijkheden
  • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Gelegenheid om parttime te werken (v.a. 50%)
  • Gelegenheid om deels vanuit huis te werken (ook overdag)
  • Mooie doorgroeimogelijkheden
  • Werkplek in ons prachtige en centraal gelegen kantoor in Waddinxveen
  • Enthousiaste en fijne collega's

Een goede beloning en regeling voor je reiskosten... die spreken ook weer voor zich.

Meer weten of solliciteren?

Op onze website vertellen we van alles over NHP en onze werkwijze in hypotheken. Als je vragen hebt over NHP of deze baan, bel dan gerust met Anja van der Maas: 088-495 40 00. Ook jouw sollicitatie mag je aan Anja richten (anja.van.der.maas@nhp.nl).