Toen u in het verleden een ontslagvergoeding kreeg, heeft u deze geparkeerd in in een Gouden handdruk verzekering, op een bankspaarrekening of in een stamrecht-BV. Nu bent u op zoek naar een nieuwe bestemming. Omdat u het kapitaal nog wat verder wilt laten groeien, of omdat u de uitkeringen wilt laten starten. Kiest u voor banksparen? NHP helpt u graag met het kiezen en openen van de beste bankspaarrekening.

Bankspaarrekeningen vergelijken

Er zijn veel verschillende bankspaarrekeningen die u kunt afsluiten. Welke is de beste keuze voor u? NHP biedt u heldere vergelijkingen van de mogelijkheden. Er zijn twee vergelijkingen:

Vanuit de vergelijkingen kunt u - zodra u uw keuze heeft gemaakt - direct aangeven welke bankspaarrekening u wilt openen. NHP kan dit bij veel rekeningen voor u verzorgen.

Eerlijke vergelijking

De vergelijkingen van bankspaarrekeningen die wij u presenteren zijn volkomen onafhankelijk. Omdat u onze dienstverlening zelf betaalt hebben wij maar één belang: het uwe. Wij laten u dan ook zuiver zien welke bankspaarrekening voor u het beste is.

Voordelig tarief

Financiële dienstverlening is niet gratis. Vroeger leek dat wel zo. De kosten van de dienstverlening zaten verwerkt zaten in de prijs van de producten die u afsloot. Daar is nu niet meer zo: de kosten worden nu helder aan u doorberekend. Bij NHP zijn de kosten laag doordat we heel efficiënt werken. We vertellen u er meer over op de pagina Gouden handdruk bankspaarrekening openen via NHP.

Overstappen naar banksparen

Zit uw Gouden handdruk nu in een verzekering? Of in een stamrecht-BV? Wist u dat u dan nog steeds kunt kiezen voor banksparen? U kunt het kapitaal overzetten naar een bankspaarrekening. Om het daar verder te laten groeien, of de uitkeringen te laten starten. Om u daarbij te helpen hebben we een speciale Oversluitservice.