Hypotheekadvies kunt u van veel verschillende organisaties krijgen. Hoe vindt u de vorm van hypotheekadvies die bij u past, goed van kwaliteit en niet te duur is? NHP brengt de wereld van het hypotheekadvies voor u in kaart.

Wat bieden NHP en anderen?

Reviews Prijs Onafhankelijk Cijfer
Centraal Beheer 17 € 1.475 Nee 7,4
Eigen Huis Hypotheekservice 70 € 2.575 Ja 7,2
EyeOpen 245 € 1.300 Ja 8,4
Nationale Nederlanden 293 € 1.995 Nee 9,0
NBG Finance 822 € 2.107 Ja 8,1
NHP 452 € 1.849 Ja 9,1
SNS Bank 10 € 2.150 Ja* 7,6
De genoemde prijzen worden in rekening gebracht voor advies en afsluiten van een hypotheek voor starters inclusief overlijdensrisicoverzekering. Het opgegeven cijfer is het rapportcijfer zoals dit is vastgesteld door Independer.nl. De gegevens zijn voor het laatst gecontroleerd op 16 maart 2016.

* Slechts 7 aanbieders.

Gemiddelde prijzen hypotheekadvies

Het onafhankelijke bureau Oostdam & partners heeft in oktober 2015 een rapport uitgebracht over de kosten van financieel advies in Nederland. Daaruit blijkt dat de gemiddelde kosten van hypotheekadvies voor starters uitkomen op € 2.100, voor oversluiten en verhuizen op € 2.537. De kosten van compleet advies en begeleiding bij NHP zijn duidelijk lager dan deze gemiddelden, terwijl de kwaliteit door onze efficiënte werkwijze bijzonder goed is.

Independer: NHP is Beste thuisadviseur

Bij de uitreiking van de Independer Hypotheekprijzen is maar weer eens te meer gebleken dat NHP een erg goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Met een gemiddeld cijfer in de reviews van 9,2 heeft NHP de prijs voor Beste thuisadviseur 2016 gewonnen!

NHP Hypotheekadvies aanvragen

Wat is belangrijk bij hypotheekadvies?

Niet iedereen zal hetzelfde antwoord geven op de vraag wat belangrijk is bij hypotheekadvies. Toch zullen de antwoorden vaak bestaan uit één of meer van de volgende aspecten:

NHP - Op afstand de beste

U ziet het. Bij NHP krijgt u duidelijk het meest complete, onafhankelijke hypotheekadvies tegen de laagste prijs. Met een beoordeling door andere consumenten die er niet om liegt. Dit kan allemaal door onze efficiënte werkwijze met enorm deskundige en klantvriendelijke medewerkers. We zeggen niet voor niets: NHP - Op afstand de beste.

Lees meer over ons Hypotheekadvies op afstand: