NHP staat voor helder en transparant advies over financiële producten. Dus zéker ook over hypotheken. Wij doen dat op een speciale manier: met Hypotheekadvies op afstand. Dat is hypotheekadvies wanneer u dat wilt. Vanuit huis, of vanuit uw werk. Overdag, 's avonds of in het weekend. Het kan allemaal, precies zoals u dat wilt. En tegen een scherpe prijs!

Hypotheekadvies aanvragen

Hypotheekadvies op afstand

Ons Hypotheekadvies op afstand is een helder traject. U weet wat er gaat gebeuren. We maken u duidelijk wat we van u nodig hebben en het is u volkomen duidelijk wat u van ons mag verwachten. We leggen u exact uit hoe het werkt op de pagina Stappenplan Hypotheekadvies op afstand .

Voordelen

Het hypotheekadvies en het afsluiten van uw hypotheek bij NHP heeft vele voordelen. Voor iedereen. We zetten ze nog eens goed voor u op een rij op de pagina Voordelen Hypotheekadvies op afstand.

Kosten

Hypotheekadvies is niet gratis. Vroeger leek dat misschien zo, maar die tijd is voorbij. Hypotheekadviseurs mogen niet meer betaald worden door de banken en verzekeraars. Er worden geen provisies meer betaald – u rekent de kosten van het hypotheekadvies nu zelf af met de adviesorganisatie. Wel zo eerlijk en transparant.

NHP: goed én goedkoop

Hypotheekadvies op afstand heeft een heldere prijs. In vergelijking met andere hypotheekadviseurs is dat een zeer lage prijs. Dat kunnen we doen doordat we een enorm efficiënt werken. Wat de prijs voor uw hypotheekadvies is, en hoe het bedrag tot stand komt, leest u op de pagina Kosten Hypotheekadvies op afstand.

Spoedhypotheek

Door de efficiënte werkwijze van NHP kunnen wij u ook van dienst zijn met een Spoedhypotheek. Dat houdt in dat u binnen 24 uur een volledig hypotheekadvies krijgt en uw hypotheek binnen enkele dagen rond kan zijn. U vindt er alles over op de pagina over de Spoedhypotheek.

Hypotheektoezegging

Overweegt u een bod op een woning en wilt u zich onderscheiden van andere gegadigden? Lees meer over de Hypotheektoezegging van NHP

Contact over hypotheekadvies